sobota, 30 kwietnia 2011

Jak wyglądać młodo i pięknie? MICROHIDRIN-uniwersalny antyutleniacz

MICROHIDRINA – CO TO JEST I JAK ONA DZIAŁA?

Jedna kapsułka MICROHIDRINYU umieszczona w szklance wody (240 ml) dostarcza organizmowi  wysoki poziom elektronów.Wodór bierze udział w wielu procesach, przebiegających w naszych organizmach. Wodór w dzisiejszych czasach uznany za bardzo ważny element odżywczy, który składa się z 1/3 części z węglowodanów, obecnych w organizmie człowieka, oraz zabezpiecza nas elektronami, które są niezbędne dla przekazania informacji między komórkami. Wodór jest niezbędny 
dla przebiegu procesów dzielenia, wzrostu komórek i ma istotne znaczenie
w procesach wytwarzania energii. Ten niezwykle ważny element jest obecny we wszystkich organach. W organizmach noworodków jego zawartość jest najważniejsza, lecz z wiekiem jego zapasy wyczerpują się.

WASZA ENERGIA

60% spożytego jedzenia wykorzystuje organizm dla wytwarzania energii, która akumuluje się w postaci ATP (kwasu adenzynotrójfosforowego). Synteza odbywa się w taki sposób, że wewnątrz komórki przenoszą się elektrony i protony z udziałem tlenu molekularnego oraz koenzymów. Badania laboratoryjne pokazują, że pod wpływem MICROHIDRINU dane procesy przyspieszają się. Polepszenie wskaźników pH, powierzchniowego natężenia wody oraz udziału gatunkowego przewodnictwa płynów biologicznych.Odżywianie w dzisiejszych czasach ma wysoki poziom kwasowości przez konserwanty dodawane do artykułów spożywczych i napojów, jak również przez inne artykuły spożywcze, które były poddawane procesom utleniania pod czas obróbki garmażeryjnej, a także przez obecność w wodzie chloru, fluoru, oraz innych czynników utleniających.
Zawartość jednej kapsułki MICROHIDRINU może zwiększać pH wody (pojemność jednej szklanki) do 9-10. MICROHIDRIN również obniża powierzchniowe natężenie z 73 do 45 din (tj. znaczenia, co zazwyczaj właściwe dla płynu międzykomórkowego), sprzyjając lepszemu przyswajaniu substancji odżywczych. Udział gatunkowy, który ma bardzo ważne znaczenie dla realizacji przekazywania informacji między komórkami, zwiększa się z 10 do 895 mkOm/cm.

Testy standardowe na ostrą oralną (doustną ) toksyczność wykonane przez niezależne laboratorium pokazały, że MICROHIDRIN jest całkowicie bezpieczny nawet przy dawkach 5 g/kg masy ciała. Zazwyczaj zażywanie MICROHIDRINU wynosi mniej 1/500  tej ilości ( 1-6 kapsułek dziennie). Jednak organizmy każdego człowieka nie są identyczne i jeśli chodzi o charakter procesów chemicznych, co zachodzą wewnątrz organizmu, jak również reakcja po spożyciu posiłku i różnych dodatków każde wystąpienie nieprzyjemnych odczuć zaleca się przerwanie terapii i natychmiastowa konsultacja z lekarzem.

MICROHIDRIN – uniwersalny antyutleniacz

Teraz Wy macie możliwość korzystać z osiągnięć tego odkrycia, włączając MIKROHIDRIN w Wasz codzienny schemat zażywania suplementów diety. Informacja od ludzi zażywających ten preparat świadczą o wzmocnieniu zdrowia i witalności, podwyższeniu energii, wytrzymałość, polepszenie pracy mózgu oraz ogólnego stanu organizmu.
„ W ciągu 20 lat swojej praktyki w dziedzinie odżywiania leczniczego ja nigdy nie spotkałam się z wynikami, które były podobne do tych, które osiągnięto przy stosowaniu preparatu Microhidrin. To jest odżywianie przyszłego wieku”. Tak wypowiada się Dr Ron Majers.

WODÓR JEST PALIWEM ŻYCIA

W czasopismach medycznych już wcześniej pisano o badaniach klinicznych przeprowadzonych w ostatnich latach. Badania te potwierdzają właściwości odżywcze suplementów diety (dodatków spożywczych) – substancji mineralnych, które osłabiają szkodliwy wpływ wolnych rodników na organizm.
Wiadomo, że wolne rodniki – to są związki elektronów, występujące pojedynczo. Wolne rodniki posiadają wysoką zdolność reakcyjną. Tworzą się w wyniku reakcji utleniania, które zachodzą w organizmie. Ilość wolnych rodników wzrasta po spożyciu tłustego jedzenia, cukru, przy zatruciach organizmu przez substancje toksyczne, chemiczne oraz skażone powietrze i wodę. Podobni do szajki złodziejów szybko rozpowszechniają się po całym organizmie, przy tym „kradnąc” elektrony u zdrowych komórek, w ten sposób przyspieszając proces starzenia się oraz podwyższając ryzyko rozwoju raka i wielu innych chorób przewlekłych.

W JAKI SPOSÓB DZIAŁAJĄ ANTYUTLENIACZE?

Antyutleniacze oddają elektrony wolnym rodnikom, przy tym neutralizując i unieszkodliwiając destrukcyjne działanie wolnych rodników w organizmie człowieka. Nasz organizm zawiera pewną ilość antyutleniaczy, a określone dodatki spożywcze sprzyjają neutralizacji wolnych rodników. Jednak artykuły spożywcze z podwyższonym poziomem kwasowości, stres i zanieczyszczone środowisko gwałtownie zwiększają ilość wolnych rodników w organizmie. Na szczęście jest niezbędny sposób ochrony naszego organizmu przy pomocy antyutleniaczy.

POTRZEBUJEMY SUPERANTYUTLENIACZY

Na szczęście, w wyniku niedawnego naukowego odkrycia został stworzone antyutleniacz (już przydatny do spożycia), który zadowala nasze zapotrzebowania. To MICROHYDRIN, a jego stworzenie jest gwałtownym skokiem w dziedzinie ochrony zdrowia.

JAK TO ODKRYCIA POMOŻE WAM?

Antyutleniacze, które teraz zażywacie, prawdopodobnie, mieszczą w sobie witaminy C i E, beta-karoten, selen i wyciąg z ziaren winogron lub kory sosnowej. To są duże cząsteczki, każda z nich jest zdolna oddać tylko jeden elektron, na pewien czas zmieniając się w wolny rodnik o mniej wyrażonej aktywności, który z kolei istnieje tak sługo dopóki nie będzie zneutralizowane przez innego antyutleniacza. 15 lat temu naukowcy stworzyli nanoklastery- to są cienko rozproszone i ujemnie naładowane koloidy, które polepszają charakterystyki płynów, co otaczają nasze komórki. Nanoklastery przygotowane są z minerałów, obecnych w naszych jadłospisach. Później naukowcy odkryli sposób uzyskania nanoklasterów, które są jeszcze łatwiej przyswajane przez nasz organizm, a mianowicie drogą dodawania wodoru (najdrobniejszego w rozmiarach atomu), który ma na wewnętrznej błonie (otoczce) dodatkowy elektron.
W ten sposób naukowcy otrzymali wodorek o potężnej aktywności. Antyoksydanta – MICTOHYDRIN, który potrafi oddawać więcej elektronów, niż jakikolwiek inny antyutleniacz. Przy tym on nie zamienia się na wolny rodnik, lecz rozpada się na przyswajalne substancje odżywcze – tj. krzem, potas, magnez, wodór i wodę.
MICTOHYDRIN – potężny bezpieczny antyutleniacz, który ma możliwość stać
się jednym z najważniejszych dodatków spożywczych w celu podtrzymania zdrowego trybu życia.

JAK ZWIĘKSZYĆ AKTYWNOŚĆ ANTYUTLENIACZY?

Ustalono drogą pomiarów na specjalistycznych przyrządach, że każda kapsuła MICROHYDRIN dostarcza więcej elektronów, niż jakikolwiek inny antyutleniacz. Jednak niektóre antyutleniacze są rozpuszczalne w wodzie, a inne w tłuszczach. Z tego powodu dla zabezpieczenia bardziej efektywnej ochrony organizmu człowieka zaleca się włączyć do jadłospisu jednocześnie z MICTOHYDRINEM inne różnorodne antyutleniacze.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz